Матрьошка

Гост Лариса Мирзоева - главен готвач в руския "Петър I"
Източник: Бон Апети
Дата: 12.11.2004
Матрьошка
 
Необходими продукти:
150 г пилешки гърди
1/2 ч. л. сол
1/2 ч. л. черен пипер
1 с. л. доматено пюре
1 люта чушка
1 скилидка чесън
30-40 г олио за пържене
60-70 г бекон
100 г варен телешки език
кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Матрьошка
Гърдите се нарязват на жулиенчета и се запържват в тиган с олиото.
2
Матрьошка 2
Добавят се нарязаните бекон и език, доматеното пюре, наситненият чесън и лютата чушка. Запържва се още малко и се изсипва в гювече, поръсва се с настъргания кашкавал. Запича се в загрята фурна, докато се получи златиста коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


118 ДУШИ ОНЛАЙН
milenka коментира рецептата Ципура в пергамент
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: