Матрьошка
Лора и Стоян
![]() |
3 обезкостени пилешки бутчета (пилешки гърди) 5-6 парчета пастърма 1 чаша червено вино (мавруд или каберне совиньон) 4 скилидки чесън 10 листа градински чай (салвия) 3 стръка пресен розмарин зехтин сол и черен пипер на вкус конец за връзване на рулото |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...