Андреева чорба
Лора и Стоян
![]() |
6 яйца 1-2 щипки индийско орехче 3-4 с. л. зехтин 20-30 г стафиди 20-30 г орехови ядки 3 стръка копър 2 стръка праз 500-800 г тиква тип "Цигулка" 1/2 ч. ч. прясно мляко черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...