Торта „Пататник“
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2020 Плюс: Получи се много вкусна смес от предложените продукти. Ще я ползвам за гарнитура и без пържен лук.
Минус: Кюфтета се разпадат при пържене. Много нацапани съдове, а резултатът е незадоволителен.
За първи опит е добре да се направи половин доза.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2020 Здравейте, кюфтета се наложи да ги пека във фурната. При пържене се разпадаха. Въпреки това се получиха много вкусни:)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2019 Много ми хареса рецептата. Но стана голямо количество при грамажите, които са дадени по рецепта. Така че ще черпя колегите на работа ;)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2018 Интересна рецепта
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2015 Да, Лада, може да ги изпечеш на 200 градуса.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...