Торта „Пататник“
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2020 Плюс: Получи се много вкусна смес от предложените продукти. Ще я ползвам за гарнитура и без пържен лук.
Минус: Кюфтета се разпадат при пържене. Много нацапани съдове, а резултатът е незадоволителен.
За първи опит е добре да се направи половин доза.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2020 Здравейте, кюфтета се наложи да ги пека във фурната. При пържене се разпадаха. Въпреки това се получиха много вкусни:)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2019 Много ми хареса рецептата. Но стана голямо количество при грамажите, които са дадени по рецепта. Така че ще черпя колегите на работа ;)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.11.2018 Интересна рецепта
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2015 Да, Лада, може да ги изпечеш на 200 градуса.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...