Десерт „Ягодова пролетна наслада“
Лора и Стоян
![]() |
150-200 г кадаиф 125 г масло за намазване 120 г кашкавал 120 г захар 80 г шамфъстък |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Няма разминаване:) Тази рецепта както виждате, е приготвена от Димитър Клаклов. Рецептата, която Лора и Стоян представиха я има точно както е представена. Просто в сайта има две рецепти за кюнефе:) Тук фигурират всички рецепти от архива на Бон Апети още от създаването му.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 защо има разминаване в рецептата. Преди малко по телевизията я правихте в други пропорции и продукти ???
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...