Магданозена супа
Лора и Стоян
300 г кори за лазаня 5 тиквички 250 г сирене „Моцарела“ 250 г сирене „Рикота“ 100 г сирене „Грана падано“ 80 г синьо сирене 1 яйце 1 скилидка чесън 2 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за соса: 600 г домати на кубчета (от консерва) 2 скилидки чесън 20 мл зехтин 1 ч. л. босилек сол на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Леко видоизменени :)
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2016 Много вкусна и лека лятна рецепта
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2016 Още една вкусна италианска рецепта, на която се наслади семейството ми!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2016 Страхотно се получи. Дори замених консервата с домашни консервирани домати и стана още по- вкусен соса. Благодаря ви
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.06.2016 Ужасно сложна, скъпа и не много вкусна манджа. Скъсах си нервите, дадох един куп пари и накрая не си заслужаваше времето и усилията :( Рулцата не спряха да се развиват, не знам как успяхте безпроблемно да ги закрепите изправени- аз ги наредих легнали и пак се разпаднаха. Никога повече.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...