Банички със спанак и мента
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2015 Голяма вкусотия - намазани със сос от зехтин, сол, лимонов сок и черен пипер.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Хлебчетата са много вкусни искам да направя още.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2014 Сполучливи се получиха.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Благодаря виз а отговора, аз вече ги направих с царевичен грис, тъй като нямах друг. Въпреки, че беше едозърнес резултатът беше много сполучлив, не се разчупиха или натрошиха. След като ги изпекох поливахме всяка питка с леко лют зехтин и се получи многокусна комбинация.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Да, Далия, семолината е грис от твърда пшеница, по-различен е от този, който се използва за грис халва например. Би могла да го замениш с царевичен грис, но той трябва да е доста фин, ако използваш едрозърнест, има опасност, тестото да се начупи при разточване и да не е еластично. Успех и очакваме да споделиш резултата!
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...