Лучена супа с царевица
Лора и Стоян
200 г леща 1/2 ч. л. куркума 1/2 ч. л. смлян кимион 1 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. къри 8 с. л. олио 1 резен джинджифил (1/2 ч. л. сух) 5-6 клонки магданоз 1 морков 1 глава лук 1 малък картоф 1 зелена чушка 10 г кокосови стърготини (1/2 пакетче) 150 г замразена бамя (стерилизирана) лимонов сок на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...