Лучена супа с царевица

Източник: Бон Апети
Дата: 28.11.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300-400 г лук
200 г консервирана царевица
50 г маргарин
4 червени чушки
1 клонка целина
1 кубче зеленчуков буьон
2 с. л. брашно
1 ч. л. балсамов оцет
2 щипки захар


Начин на приготвяне:
1
Лучена супа с царевица
Лукът и чушките се нарязват наедро. Маргаринът се разтопява в тенджера и в него за около 15 минути се задушава лукът. След това се прибавят балсамовият оцет, захарта и солта.
2
Лучена супа с царевица 2
Чушките се изсипват при задушения лук. Слага се брашното, наливат се 1 1/2 л вряла вода и се стрива бульонът.
3
Лучена супа с царевица 3
Слага се целината и супата се пасира.
4
Лучена супа с царевица 4
Пасираната супа се прецежда през цедка, за да се отделят люспите. След това се добавя царевицата, супата се кипва за 5 минути и е готова за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: