Бисквитена торта с кайсиево сладко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2014 Най-сполучливия и със страхотен вкус кейк.
Рецептата е от книжките с рецепти на Иван Звездев.
Приготвяла съм го и на фурна с дърва-резултатът е винаги еднакво добър.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте сладури в момента пека кейка,но май нещо не съм направила като хората.Сед 20 мин печене отворих да бодна прекрасно изглеждащия кейк,но в момента на "бодване" отвътре направо потече от сместа навън.Сега продължавам да пека засега добре изглежда не е изгорял отгоре,но нещо май не ми се получава.Кажете къде може да съм сбъркала? Формата в която пека е на вълни стъклена като за кекс
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хубава рецепта и подходяща за малки дечица, благодаря!
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...