Курабийки със сини сливи
Лора и Стоян
за палачинките: 150 г брашно 180 мл прясно мляко 1 консерва кокосово мляко (400 мл) 2 яйца краве масло за намазване | за крема: 3 яйца 3 жълтъка 200 г захар кората от 1 лимон 200 мл прясно изцеден сок от лимон кокосови стърготини за поръсване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 При мен се получи изключително кисел крем. Мисля, че трябва по-малко лимонов сок! Пак ще опитам! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2014 Страхотна торта :) според мен би могла да се приготви и с портокалов крем
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2014 Вкусна !
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...