Шоколадова баба
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 15.10.2015 Много приятен сладкиш :)
Използвах сладко от сини сливи, за да съм близо до киселата жилка. Блата в началото беше леко хрупкав, но след 24 часа оценка и стана приятно пръхкав. Предполагам, че би бил чудесна основа за сладкиш с пресни вишни или череши.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 Ния, няма причина да не се получи и със сладко (желе) по твой вкус. Ще се радваме, ако след това споделиш резултата с нас.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 А ако ползвам сладко от касис или от друг плод, ще се получи ли? Ясно ми е, че няма да е точно торта \"Линцер\" :-)
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...