Гръцки селски хляб
Лора и Стоян
за тестото: 4 ч. ч. брашно 1 1/2 ч. ч. прясно мляко 2 ч. л. захар 1 ч. л. сол 2 ч. л. суха мая 1 яйце (размер L) 1/4 ч. ч. зехтин брашно за разточване | за лучената смес: 1 малка глава лук 1 малка глава червен лук 1 ч. л. риган 2 с. л. маково семе 2 с. л. зехтин сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2013 Много вкусни домашни хлебчета. Прекрасно е когато вкъщи се носи аромат на токущо изпечен хляб.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...