Царевичен хляб „Проя“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2020 Вкусни
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2015 Много са вкусни, но със сигурност няма как да станат червени, когато слагаме и толкова какао.
Ето ги и моите (:
Но ще попитам, защо се слагат содата и оцета в края на рецептата?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2014 Получиха се добре, но аз разполагах с течна боя и може би заради това си останаха на \'кафяво кадифе\' :-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2013 Станаха ни любими :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...