Мариновани чушки

Дата: 11.09.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг чушки (дребни, сладки, различни цветове,
по желание и люти)
150 г захар
300 мл бял винен оцет (6% или 9%)
2 глави червен лук
5 скилидки чесън
1 пакет добавка за консервиране
 

Начин на приготвяне:
1
Мариновани чушкиВ тенджера се смесват добавката за консервиране, оцетът, захарта и 1,75 л вода. Съдът се слага на умерен огън. Щом сместа кипне, се вари още около 5 минути и съдът се дърпа от котлона.
2
Мариновани чушки 2Чушките се почистват и се нарязват на шайби.
3
Мариновани чушки 3Лукът и чесънът също се почистват и се режат на шайби.
4
Мариновани чушки 4Разбъркват се добре и се разпределят в буркани.
5
Мариновани чушки 5Заливат се с горещата марината и се обръщат.


Съвет:
От посоченото количество продукти се получават 4 буркана от по 375 г всеки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Цезар“
Спасов коментира рецептата Крем карамел с тиква
Спасов коментира рецептата Порткалов кекс
Спасов коментира рецептата Картофена салата
Simona Gencheva се регистрира в сайта.
Desislava Genova публикува рецептата Торта \"Киндер пингуи\"
Теодора Велева се регистрира в сайта.
Galena Petrova се регистрира в сайта.
Спасов коментира рецептата Пикантни пълнени кюфтета
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта