Панирани пилешки гърди с креолски сос
Лора и Стоян
![]() |
3 скумрии (1 кг) 6-7 картофа (700-800 г) 1/2 буркан консервирани домати (400 г) 3 печени червени чушки 1 глава кромид лук 4-5 с. л. олио 2 кисели краставички 2 скилидки чесън 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...