Мармитако

Източник: Бон Апети
Дата: 17.02.2004
Мармитако
 
Необходими продукти:
3 скумрии (1 кг)
6-7 картофа (700-800 г)
1/2 буркан консервирани домати (400 г)
3 печени червени чушки
1 глава кромид лук
4-5 с. л. олио
2 кисели краставички
2 скилидки чесън
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Мармитако
Скумрията се измива и се филетира с помощта на остър нож.
2
Мармитако 2
Лукът се нарязва наситно и се запържва до златисто в сгорещеното олио. Прибавят се нарязаните на шайби картофи и чушки, краставичките (наедро) и накълцаният чесън. Залива се с предварително пасираните домати и се посолява. Захлупва се и се задушава около 15 минути.
3
Мармитако 3
След като картофите са омекнали, към ястието се прибавят рибните филета и се задушава още около 10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


169 ДУШИ ОНЛАЙН
Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: