Мързелива палачинка

Много бърза и много вкусна закуска
Източник: Бон Апети
Дата: 11.10.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г брашно
6 яйца
500 мл прясно мляко
80 г краве масло
50 г захар
1 ванилия
300 г боровинково сладко
1 щипка сол

Бон Апети препоръчва:

 

Начин на приготвяне:
1
Мързелива палачинка
Млякото се разбива със захарта, ванилията и солта.
2
Мързелива палачинка 2
Добавят се яйцата и се разбива отново.
3
Мързелива палачинка 3
След това се сипва брашното и се разбива добре, за да няма бучки.
4
Мързелива палачинка 4
Маслото се нарязва на парчета и се разпределя в тава с незалепващо покритие, която се слага в загрята на 200 градуса фурна.
5
Мързелива палачинка 5
Когато маслото стане кафяво, се изсипва тестото.
6
Мързелива палачинка 6
Пече се до готовност – около 15–20 минути.
7
Мързелива палачинка 7
Готовият блат се намазва със сладкото, докато е още топъл.
8
Мързелива палачинка 8
Завива се на руло.
Подобни рецепти:
Коментари (41)
41.
Изпрати
лично съобщение

13.12.2020
Бързо, лесно, вкусно!
40.
Изпрати
лично съобщение

05.12.2020
Много вкусно!
39.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2020
Със сладко от череши
38.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2020
До първата минута се включи реклама за 3-ти път и спрях видеото с рецептата ... изключително досадно :-( !
37.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2016
Стана нещо гигантско ,което изпичайки се щръкна и опря в стените и стъклото на фурната. Беше вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: