Сусамова пъстърва
Лора и Стоян
1 кг черни миди магданоз за поръсване 2–3 дафинови листа 1 ч. ч. концентриран рибен бульон (зеленчуков бульон с чер 20–30 мл бяло вино 1/2 домат 1/2 глава лук 1 скилидка чесън 1 кг кламс (вонголи) зехтин за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...