Миди с ябълков пълнеж

Дата: 01.08.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
10 мидени черупки с ядките (сварени)
1 ябълка
20 мл тъмен ром
2 с. л. маргарин
2 с. л. сметана
1 с. л. стафиди
1 с. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Миди с ябълков пълнежЯбълката се обелва и се нарязва на кубчета.
2
Миди с ябълков пълнеж 2Маргаринът се загрява в тиган, сипват се кубчетата ябълка и се задушават.
3
Миди с ябълков пълнеж 3След като ябълката омекне, се сипва захарта.
4
Миди с ябълков пълнеж 4Прибавят се стафидите и се налива ромът.
5
Миди с ябълков пълнеж 5Фламбираните плодове се свалят от котлона и се оставят да изстинат.
6
Миди с ябълков пълнеж 6Мидените черупки с ядка се пълнят с охладената ябълкова смес.
7
Миди с ябълков пълнеж 7Отгоре се шприцова разбитата на сняг сметана и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
Teodora Todorova се регистрира в сайта.
Julia Dimitrova се регистрира в сайта.
Mariq Ivancheva се регистрира в сайта.
пламен се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта