Пикантни кексчета със сирене
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Милена, Александрина, ние направихме 2-3 дози от този хляб и нямаше проблем с тестото. Принципно резултатът много зависи от брашното, което се използва и от това, какво количество течност поема.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2018 Здравейте, направих хляба и стана изключително вкусен, но добавях при месенето олио, защото тестото се получи малко твърдо. Не знам така ли трябваше, но крайният резултат беше супер хляб! )))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2018 Благодаря за рецептата, наистина е много привлекателна!
Направих го. Не бих казала, че е най-сполучливият хляб, който съм правила, но пък изглежда добре. Все пак, се надявам да се хареса довечера :-)
Забележката ми е относно водата-200 мл е крайно недостатъчно, каквото и брашно да се използва. За белия блат следвах стриктно мерките и макар да си позволих малко повече вода (около 230 мл), бе крайно недостатъчна. Блатът стана твърд и труден за обработка. На кафевия блат сложих близо 300 мл вода и тогава вече нещата си дойдоха на място. Сигурна съм, че следващият ми опит ще е много по-добър! :-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2018 Наистина интересно решение и ще приготвя този хляб скоро вкъщи.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...