Мус от авокадо с пушена скумрия

Източник: Бон Апети
Дата: 26.07.2005
Мус от авокадо с пушена скумрия
 
Необходими продукти:
1 пушена скумрия
200 г заквасена сметана
1 авокадо
2-3 стръка копър
1 пакетче желатин
черен пипер и сол на вкус
сок от 1/2 лимон


Начин на приготвяне:
1
Мус от авокадо с пушена скумрия
Желатинът се залива със студена вода, оставя се да набъбне, след което се разтваря на водна баня. Сметаната се разбива.
2
Мус от авокадо с пушена скумрия 2
Месестата част на авокадото се издълбава, поставя се в купа и се полива с лимоновия сок. Плодът се намачква, докато стане на пюре. Поръсва се с наситнен копър.
3
Мус от авокадо с пушена скумрия 3
Рибата се филетира и кожата се отстранява. Филетата се нарязват наситно и се добавят при авокадото. Поръсва се със сол и черен пипер, разбърква се добре.
4
Мус от авокадо с пушена скумрия 4
Желатинът се налива в разбитата сметана и след това се смесва с рибата и авокадото. Предястието се разпределя в по-малки купички и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: