Спелта с тофу и пресен лук
Нашите кулинари
        
        






| 11. | Изпрати лично съобщение |  29.08.2021 Страхотна вегетарианска мусака!
Ще остане любима рецепта, въпреки че наистина отнема време. | 
| 10. | Изпрати лично съобщение | 19.03.2020 Направих мусаката. Тиквичките обаче не пържих а запекох на фурна и вместо ориз използвах булгур. Получи се чудесно, а в комбинацията с млечен сос е просто върхът. Свежо, леко, напомня за лято. | 
| 9. | Изпрати лично съобщение | 15.07.2019 Много ни хареса особено в комбинация с чеснов млечен сос. Тиквичките ги изпекох на грил тиган. | 
| 8. | Изпрати лично съобщение | 06.04.2019 Пърженето на тиквичките отдължи времето за готвене. Другия път ще ги изпека на фурна. Комбинацията много интересна и вкусна. | 
| 7. | Изпрати лично съобщение |  10.03.2019 не стана бързо, но  се надявах на ястие, което ще създаде уют, така че не съжалявам, че се заех с това. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...