Торта с бира и бял крем
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
02.08.2022 Смесих маслото с кафява захар и придоби златист завършек!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2018 Вкусно!
Всички го харесаха.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2017 оползотворихме омекналите круши - много приятен стана
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2016 Свеж, лек и приятен плодов сладкиш :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2014 чудничко става,много приятно и леко
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...