Арабско реване
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2017 Лесно и вкусно!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2015 Много вкусна рецепта! :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2015 Вкусотия :)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2014 Днес правих подобна тиква - по-семпла, но невероятно вкусна! Напълних я с ябълки, круши, сушени череши,сушени кайсии и фурми и запекох. Стана невероятно вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2014 Сложих сухи: кайсии,амер.боровинки,смокини и фурми/ тъй като ги имах/.Могат да се сложат и плодове от сладко-смокини,вишни.Това е по мой вкус.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...