Шоколадова торта с тиква
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2019 Много ароматен
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2014 чаена лъжичка бакпулвер прави чудеса!Добре,че не помага и на други работи да не спадат,че щеше да е мноого скъп!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2014 ах рикота!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2014 Диана, тортата не е много висока - нормално е да спадне - и с нашата се получи така. Ако искаш, след като я изпечеш, можеш да я остави в изключената фурна за 20 минути. Понякога от рязката температура печивото спада много бързо.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...