Пангасиус със спанак и зеленчуци на пара
Лора и Стоян
![]() |
500 г тофу с подправки 1 ч. л. червен пипер 2 с. л. сусамово семе 6 с. л. студено пресовано сусамово олио (зехтин) 4 стръка пресен лук 5 скилидки чесън 1 връзка магданоз 1/2 ч. ч. консервирана царевица 1 ч. ч. грах от консерва 1 ч. ч. гъби 2 домата 2 тиквички 3 картофа 3 печени чушки куркума, чубрица, черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...