Огретен със свинско и гъби

Вкусно и съблазнително ястие
Източник: Веселина
ТИТЛА: Чирак
Дата: 30.01.2016
Огретен със свинско и гъби
 
Необходими продукти:
600 г свинско месо
5-6 големи картофа
14-16 пресни печурки (или от консерва)
150 г кашкавал
1-2 глави лук
1/2 ч. ч. прясно мляко
олио за пържене
сол, черен пипер и къри на вкус


Начин на приготвяне:
1
Изпържете гъбите.
2
На дъното на намазнена тавичка разпределете нарязаното месо.
3
Отгоре наредете нарязаните на шайби картофи, след това нарязаният на шайби лук и накрая прибавете изпържените гъби.
4
Овкусете със сол и черен пипер.
5
Добавете къри на вкус в млякото, разбъркайте добре и залейте ястието.
6
Печете около 45 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
7
Пет минути преди да изключите фурната поръсете ястието с настъргания кашкавал.



Съвет:
За предпочитане е, за ястието да се използва месо от свинска плешка, защото е по-крехко.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.02.2016
:) Радвам се , че ви е допаднало предложението ми . :)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.02.2016
Вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


134 ДУШИ ОНЛАЙН
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: