Патешко терияки
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2017 Ползвам пресен чесън и пресни подправки и капвам няколко капки зехтин.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Рибата е супер, само в повече е лимона.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2016 О, Веске, и аз ще я пробвам твоята риба днес :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2016 Привет!
Рецептата и резултатът снощи ме мотивираха да се регистриам и да публикувам коментар. Аз съм изключително начинаещ готвач и тази рецепта ме ориентира прекрасно какво да правя с рибата. Съжалявам, че нямам снимки, но не допусках, че резултатът ще ми хареса, при все, че нямам умения. Единственото, което не спазих е чесъна - сложих по една скилидка отстрани на рибата и наред с розмарина поръсих и босилек.
Благодаря за идеята! Поздрави :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 Снощи сготвих, в тройна доза! Подготвих рибата във фолиото няколко часа преди да я метна във фурната, за да поеме по-добре подправките. Стана невероятно вкусна!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...