Окономи яки

Дата: 19.07.2008
Източник: Бон Апети
Окономи яки
 
Необходими продукти:
1/4 глава зеле
200 г соеви кълнове
200 г бекон
1 1/2 ч. ч. брашно
2 яйца
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Окономи якиЯйцата се разбиват с брашно и вода.
2
Окономи яки 2Зелето се нарязва на ленти и се разбърква с брашното и яйцата.
3
Окономи яки 3Добавят се соевите кълнове и сместа се запържва в загрято олио.
4
Окономи яки 4Беконът се нарязва на правоъгълни тънки парчета и се слага върху останалите продукти в тигана.
5
Окономи яки 5Ястието се изпържва от двете страни като палачинка и се поднася със сос по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


217 ДУШИ ОНЛАЙН
Тамара Чолакова се регистрира в сайта.
Надя коментира рецептата Шведска бадемова торта
Надя Севова се регистрира в сайта.
Hrisi Peeva се регистрира в сайта.
Петя Миновска се регистрира в сайта.
Maria Boyadjieva се регистрира в сайта.
Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта