Окономи яки

Японска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 19.07.2008
Окономи яки
 
Необходими продукти:
1/4 глава зеле
200 г соеви кълнове
200 г бекон
1 1/2 ч. ч. брашно
2 яйца
олио


Начин на приготвяне:
1
Окономи яки
Яйцата се разбиват с брашно и вода.
2
Окономи яки 2
Зелето се нарязва на ленти и се разбърква с брашното и яйцата.
3
Окономи яки 3
Добавят се соевите кълнове и сместа се запържва в загрято олио.
4
Окономи яки 4
Беконът се нарязва на правоъгълни тънки парчета и се слага върху останалите продукти в тигана.
5
Окономи яки 5
Ястието се изпържва от двете страни като палачинка и се поднася със сос по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: