Шоколадов кейк с бял течен център
Лора и Стоян
1 л прясно мляко 200 г ориз „Арборио“ 250 г захар 50 г краве масло 4 средно големи лимони (био) 4 белтъка 3 с. л. царевично нишесте 1 шушулка ванилия 1 щипка сол пудра захар за поръсване |
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...