Пудинг с патладжани и картофи
Лора и Стоян
![]() |
1 кг агнешко месо 1 ч. л. майоран 1 с. л. сос "Уорчестър" 1 с. л. брашно 2-3 с. л. доматено пюре 3-4 с. л. олио 1/2 ч. ч. прясно мляко 1 клонка целина 3-4 клонки магданоз 1 глава лук 80 г масло 200 г гъби 1/2 кг картофи сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...