Солена торта с кайма
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Понеже нямах под ръка сметана, в последния етап, когато се заливат палачинковите-сърми, използвах течността от задушените зеленчуци и наденичките. Към нея добавих 2 лъжици кисело мляко и 2 с.л. брашно, след това го затоплих на котлона и след това залях сърмите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Благодарим за чудесната идея за празнична вечеря. Още днес я пробвах и се получи. По-късно ще публикувам снимки на продукта.
Весело посрещане на Новата 2015 Година! :-)
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...