Кюфтета от свинско с винен сос
Лора и Стоян
за каймата: 1 кг кайма (смес) 50 г сирене „Пармезан“ 2 яйца 100 г фини овесени ядки 1 глава лук 2 с. л. дижонска горчица 2 с. л. тъмен соев сос | за карамеления лук: 4 глави червен лук 40 г краве масло сол на вкус | за пюрето: 1 кг картофи 2 моркова 2 яйца 50 г сирене „Пармезан“ 30 г краве масло 1 щипка индийско орехче сол и черен пипер на вкус | за украса: 2 стръка магданоз 10 г сирене „Пармезан“ олио за намазване |
15. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2017 Гостите бяха доста впечатлени! Декорацията не ми се отдава, така че не съм я правила. Блатовете от кайма ми се смалиха след като ги опекох, другият път ще ги направя с малко по-голям диаметър.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 За пореден път във фурната. Уникална!
| ![]() |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2015 Вкусна и ефектна !
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2015 Много е вкусна,интересна и различна
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2015 Много ефектна и апетитна рецепта!
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...