Пълнени картофи с пастет
Лора и Стоян
6 гъби „Портобело“ 180 г пастет Апетит Compass 50 г сушени домати 4 филийки бял хляб (от багета) 30 г краве масло 30 г сирене „Пармезан“ |
1 | ![]() | Гъбите се обелват и се почистват от пънчетата. Подреждат се в тава върху пергаментова хартия. |
2 | ![]() | Сушени домати се накълцват. |
3 | ![]() | Разбъркват се с пастета. |
4 | ![]() | Гъбите се пълнят със сместа.
|
5 | ![]() | Хлябът се смила в блендер на едри трохи. |
6 | ![]() | Прибавят се настърганият пармезан и разтопеното краве масло и отново се смила. |
7 | ![]() | Гъбите се поръсват със сместа и се пекат в загрята на 200 градуса фурна (с вентилатор) на долно ниво до готовност – около 20 минути. |
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...