Печено пиле на сол за Петровден
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2019 Когато ми омръзне месото, често прибягвам към патладжаните - идеален заместител, с много вариации за приготвяне.
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...