Ризото с червено зеле
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2018 Стана вкусно и интересно предястие ! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2017 Получи се чудесно. Ще сервирам и на коледната трапеза.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2017 Изключително вкусно песто. Аз пасирах всичко и го направих с орехи.Децата ми не обичат цвекло заради мириса , но това го хапнаха с удоволствие.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...