Пълнено свинско бонфиле

Дата: 04.04.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г свинско бонфиле
150 г пълномаслена извара
20 г сушени домати
1/2 връзка магданоз
2 скилидки чесън
1/2 ч. л. пушен червен пипер
30 г печени лешници
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнено свинско бонфилеФилето се обезципява и се нарязва на парчета с дебелина 4 см.
2
Пълнено свинско бонфиле 2Във всяко парче месо се прави отвор.
3
Пълнено свинско бонфиле 3Лешниците и доматите се накълцват и заедно с наситнения чесън, нарязания магданоз и пушения червен пипер се смесват с изварата. Получената смес и месото се овкусяват със сол и черен пипер.
4
Пълнено свинско бонфиле 4В отворите на парчетата месо се слага по малко от сместа с извара.
5
Пълнено свинско бонфиле 5Месото се намазва със зехтина и се пече на 220 градуса за 15 минути.



Съвет:
Може да сложите пресен босилек, мащерка или див лук вместо пресен магданоз. Останалата смес с извара може да поднесете като разядка към ракия или като следобедна закуска с препечен хляб.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.05.2014
ще се пробва. скоро ще напиша резултат
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


308 ДУШИ ОНЛАЙН
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта