Шоколадов кекс с Philadelphia
Лора и Стоян
![]() |
200 мл прясно мляко 100 г бял шоколад 200 г крема сирене Philadelphia Original 1 пакетче желатин 250 г малини |
1 | ![]() | В тенджера се сипват прясното мляко и натрошеният бял шоколад. |
2 | ![]() | Загряват се и се бъркат, докато шоколадът се разтвори. |
3 | ![]() | Към топлата течност се добавя крема сиренето и желатина и се разбъркват с телена бъркалка. |
4 | ![]() | Кремът се оставя да се охлади, след което се добавят малините и се разпределя в купичките. |
5 | ![]() | Десертът се прибира в хладилника и се оставя да стегне. |
6 | ![]() | Панакотата се сервира обърната в чиния. |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2020 Невероятно вкусно,нежно и леко. Страхотен свеж десерт. Ако нямате пресни малини става чудесно със замразени и стяга още по-бързо желатина.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2020 Вече ни е от любимите :)
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2020 Харесва ми
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...