Тиквена тай супа
Лора и Стоян
400 г пилешки гърди 200-250г ориз "Басмати" сокът от 1/2 лимон 2 ч. л. сусамово олио 1 с. л. захар 3 с. л. рибен сос (1-2 бр. скълцано филе аншоа) 1 ч. л. смлян кориандър 1 ч. л. червена къри паста (1 ч. л. люто къри на прах) 4 с. л. олио бялата част на 2 стръка пресен лук 1 шепа фъстъци 1 зелена чушка 2 домата 2 скилидки чесън 50-100 г замразен грах 1 кубче пилешки бульон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...