Пастицио
Лора и Стоян
![]() |
250 г брашно олио за поливане 1 щипка сол 1 с. л. бренди 10-15 листа пресен риган (1/2–1 ч. л. сух) 1/2 глава кромид лук (100 г) 1-2 домата (200 г) 3 яйца 50 г синьо сирене 100 г кашкавал 200 г извара 1 щипка сол 1/2 л вода 3 яйца 50 г масло червен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...