Сарми и пиперки със счукан боб и зеленчуци
Лора и Стоян
![]() |
4 бр. скумрия брашно за паниране сол и черен пипер на вкус 1 ч. л. захар 1 ч. л. червена къри паста 2 ч. л. рибен сос 3-4 резенчета джинджифил 3-4 стръка пресен магданоз 2 скилидки чесън 1/2 глава кромид лук 1 патладжан 1 зелена чушка 1 червена чушка олио за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...