Пържено свинско бонфиле

Дата: 07.02.2017
Източник: Яни
ТИТЛА: Чирак
Пържено свинско бонфилеПържено свинско бонфилеПържено свинско бонфилеПържено свинско бонфилеПържено свинско бонфиле
 
Необходими продукти:
700 г свинско бонфиле
50 мл олио
2 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
соев сос
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете свинското бонфиле натънко (около 1 см) и го начукайте леко, като имате предвид, че това е най-финото месо в прасето и ако приложите повече сила, ще го направите на кайма.
2
Овкусете пържолите със сол, черен пипер и соев сос (без да прекалявате с подправките) и ги оставете да престоят поне 1 час.
3
Загрейте олиото в тиган на котлона и прибавете малко черен пипер и смачканият с длан чесън.
4
Започнете да пържите месото, като внимавате, защото му е нужно много малко време - в противен случай ще е стане жилаво и сухо.
5
Запържете пържолите до побеляване и ще си оближете пръстите.

Успех!
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.02.2017
Браво, Яни! Лесна и бърза рецепта. Моля да ме информирате, какъв сос препоръчвате към пърженото филе, защото на снимката се е разположил вероятно млечен сос с копър. Бихте ли одобрили сос бешамел с добавка от сока на половин лимон?)))
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


113 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта