Макарони на фурна
Лора и Стоян
400 г паста „Папардели“ (без яйца) 200 г спанак 100 г белени сурови слънчогледови семки 2 скилидки чесън 2 с. л. зехтин (+ за заливане) 1 с. л. сок от лимон 1/4 ч. л. пушен лют червен пипер кората от 1/2 лимон сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...