Виенски шоколадов сладкиш
Лора и Стоян
![]() |
3 яйца 3 ч. ч. пудра захар 60 г шоколад 60 г краве масло 4 с. л. какао 1 ч. ч. течна сметана 4 мариновани чушки 1/2 ч. л. сол 1/2 ч. л. канела 1 с. л. сода за хляб 4 с. л. какао 1 ч. ч. прясно мляко 2 ч. ч. брашно 3 капки ванилова есенция (1 ванилия) 100 г маргарин 1 ч. ч. захар 100 г бадеми |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...