Печено пиле с розмарин

ТИТЛА: Готвач
Дата: 18.04.2018
Печено пиле с розмарин
Печено пиле с розмарин
 
Необходими продукти:
3 пилешки бутчета
олио
розмарин, сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пилешките бутчета се почистват.
2
Слагат се в намаслена тава и се намазват отгоре с олио.
3
Поръсват се със сол, черен пипер и розмарин.
4
Тавата се слага във фурната на 200 градуса и се пече до готовност на месото и получаване на приятен загар на кожата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Величка Семова коментира рецептата Суфле от дюли
Margarita Ruslanova коментира рецептата Студена лятна супа
Ля се регистрира в сайта.
Margarita Ruslanova коментира рецептата Пудинг с манго и чиа
milenka коментира рецептата Кюфтета в тесто
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: