Плакия от паламуд
Лора и Стоян
![]() |
250-300 г телешка кайма 2-3 домата олио за пържене брашно за овалване черен пипер на вкус 2 ч. л. сол 2-3 стръка магданоз 1/2 глава лук 1 филия хляб 2 ч. ч. ориз 50 г краве масло сол и захар |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...