Пиле "Десперадо"

Източник: Бон Апети
Дата: 18.06.2003
Пиле
 
Необходими продукти:
4 пилешки гърди
2 с. л. текила
1 с. л. горчица
1 червена печена чушка
20-30 г целина
1 стрък чесън
2 стръка лук
200 мл сметана
1 опаковка крем супа от гъби
черен пипер за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Пиле
Повърхността на пилешките гърди леко се нарязва на ромбове. Месото се поставя в тава, посолява се и се поръсва с черен пипер.
2
Пиле
В блендер се поставят нарязаните на едри парчета лук, чесън, целина и печена чушка и се мелят, докато се получи паста.
3
Пиле
Гъбената супа се сипва в купа, залива се с 500 мл вода и се разбърква. Зеленчуковата паста се сипва в супата, прибавят се горчицата и сметаната, налива се текилата и се разбърква.
4
Пиле
Гърдите се заливат с получената крем супа и се поставят във фурна. Пекат се при температура 180-200 градуса около 40-45 минути. Сервират се с гарнитура от ориз или картофи.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: