Пилешки канелони
Лора и Стоян
![]() |
500 г пилешко филе 1 стрък чесън 1 с. л. олио 1/2 ч. л. захар 2 с. л. тъмен соев сос 2 с. л. винен оцет 2 резена джинджифилов корен 1 ч. ч. олио 1 яйце 2 с. л. пшенично нишесте 2 люти чушки |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...