Пилешко месо със сметана, гъби и кисели краставички
Лора и Стоян
1 кг пилешки пържоли от бут (без кожа) 200 г кашкавал 100 мл телешки бульон 100 мл бяло вино 3 глави лук 2 скилидки чесън 3 стръка мащерка 2–3 чабати 3 с. л. олио 2 с. л. краве масло сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2018 С малко повече вино
| ![]() |
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...