Яхния от бамя, картофи и зеленчуци
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() |
400 г пилешки гърди 50 г краве масло 2 тарелки печурки 3-4 кисели краставички 400 мл готварска сметана 1/2 ч. л. универсална подправка за пиле сол и черен пипер на вкус кашкавал за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...